Forum medical

Forum medical Prin intermediul acestei sectiuni puteti primi raspunsuri on-line la problemele de sanatate cu care va confruntati. Accesarea forumului medical este gratuita si nu necesita inregistrare.

Datorita numarului mic de medici care se ocupa de aceasta sectiune, raspunsurile la intrebari pot intarzia. Speram ca in scurt timp sa marim colectivul de medici colaboratori.

Adauga o intrebare pe forumul medical Adauga o intrebare acum.

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie  

Ultimele intrebari

interpretarea analizelor din romaneste in franceza interpretarea analizelor din romaneste in franceza (Sep 26, 2016 in Analize medicale)
Buna ziua, Poate cineva sa-mi interpreteze analizele, mai bine zis semnele alea prescurtat care ce inseamna din ronana in franceza? multumesc

Alice Alice (Sep 23, 2016 in Cardiologie)
Buna ziua. Am niste afectiuni cardiace disfuncție diastolica de grad 1.insuficenta mitrala moderata, dilatarea atriului stang si aorta...

Analize transaminaze Analize transaminaze (Sep 15, 2016 in Analize medicale)
Tgo și tgp Bună ziua. Am o întrebare. În urma unor analize mi-au ieșit tgo 69 tgp 32. Exista vreun risc de hepatita . Va mulțumesc

extruzie discala extruzie discala (Sep 15, 2016 in Neurologie)
Buna ziua. Dupa ce am facut un RMN si am fost consultata de un neurochirurg, am fost diagnosticata cu extruzie discala postero-laterala dreapta de...

FRACTURA EPIFIFA DISTALA RADIUS STANG FRACTURA EPIFIFA DISTALA RADIUS STANG (Sep 14, 2016 in Ortopedie)
Buna ziua o am si eu pe mama care a cazut joi si si-a fracturat mana stanga la incheietura vineri dimineata am dus-o la Regina Maria unde a facut o...

REZULTAT SCINTIGRAFIE OSOASA REZULTAT SCINTIGRAFIE OSOASA (Sep 13, 2016 in Ortopedie)
REZULTAT SCINTIGRAFIE OSOASA FARA FOCARE CU CAPTARE CRESCUTA A RADIOTRASORULUI SUGESTIVE PENTRU DETERMINARI SECUNDARE OSOASE. CAPTARE CRESCUTA...

durere in partea dreapta a abdomenului durere in partea dreapta a abdomenului (Sep 10, 2016 in Medicina interna)
de cca 2-3 ani simt durere in partea dreapta in zona apendicitei scoasa de mult. am facut investigatii,colonoscopie ,ecografie ,cistiscopie, si...

Operatie ernie inghinala Operatie ernie inghinala (Sep 9, 2016 in Chirurgie generala)
As dori si eu citeva informatii daca este cineva care s-a operat la domnul doctor Zamfir Cristian de ernie inghinala. cum a decurs operatia si cam...

rezultate analize rezultate analize (Sep 9, 2016 in Analize medicale)
buna ziua! puteti sa imi spuneti o parere ref la urmatoarele analize va rog? HGB - 7.5 (12,3-15,3 VAL NORMALE) HCT- 23,3 (35-47 VAL NORMALE)...

varice varice (Sep 8, 2016 in Chirurgie generala)
buna seara!Am citit cu interes comentariile voastre,sufar si eu de aceasta boala varicoasa.Am tot mers pe la diversi medici,inclusiv clinica...

fractura metatarsian 1(picior stang) fractura metatarsian 1(picior stang) (Aug 29, 2016 in Ortopedie)
perioada cu atela ghips- 10.08.26.08. acum piciorul este umflat, amortit. sa folosesc o gheata ortopedica? este recomandat? mentionez ca atunci...

iar eu ce sa fac? iar eu ce sa fac? (Aug 29, 2016 in Ortopedie)
Domnule doctor Marius Uscatu, am si eu un nenorocit de pinten calcaneean, clar, totul a pornit de la o fasciita plantara pe care nu am reusit sa o...

Microleziuni Microleziuni (Aug 29, 2016 in Imagistica)
Microleziune la nivelul centrului semioval stg cu substrat microangiopatic cronic

tgo tgo (Aug 23, 2016 in Medicina interna)
Buna ma numesc cristi.Am facut un set de analize (nu mai facusm analizel de 7-8 ani). In mare parte au iesit bune mai putin urmatoareleȘ...

hepatita ? hepatita ? (Aug 23, 2016 in Medicina interna)
buna ziua .am 48 de ani si sunt femeie.va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele analize pe care le-am facut la un control de rutina ;tgp 69...

Operatie de varice Operatie de varice (Aug 22, 2016 in Chirurgie generala)
Eu m-am operat in luna Octombrie 2015 de varice la D-na doctor Cozmanciuc ,aveam ulcer varicos de ajunsese rana pana la os,dupa operatie in 2luni...

buna seara buna seara (Aug 19, 2016 in General)
Buna seara,intr-o dimineata m-am trezit cu o durere intepatoare in spate, partea stanga sus care migreaza in fata spre zona inimii.Mentionez ca...

rezultate analize rezultate analize (Aug 18, 2016 in Analize medicale)
Soțul meu a făcut analize medicale și foarte multe nu au ieșit în limitele normale. Am dori să știm mai multe despre...

Durere sub brat Durere sub brat (Aug 18, 2016 in General)
Buna ziua. Sunt o tanara de 19 ani si cam de o luna simt o durere foarte puternica sub bratul drept. O simt in partea de jos a subbratului, pana...

Analize incercuite Analize incercuite (Aug 17, 2016 in Analize medicale)
PDWcv3,6,7.....34,5 interval biologic 35-60 Colesterol.....201,1 interval 45-200 Glicemie.......116,8 interval 70-115 HDL colesterol.43,8...

stari de greata stari de greata (Aug 16, 2016 in General)
Buna,am 25 de ani si de fff multi ani an stari de greata ,gatul uscat,cel mai des dimineata si pe timpul zilei mai ales la efort.Mentionez ca nu...

durere in piept durere in piept (Aug 15, 2016 in Cardiologie)
Buna ziua,am si eu o problema, de o luna jumate am niste dureri in capul pieptului si in momentul acela nu pot respira bine.Ecocardiografia am...

Boala sau Sanatos Boala sau Sanatos (Aug 10, 2016 in Analize medicale)
Buna ziua. Am facut analizele:TGP 118 U/L (normal:10-35),TGO 77 U/L (normal:10-35),Neutrofile 42.1 (normal:45.0-80.0/%), Limfocite 45.4...

Taietura deget Taietura deget (Aug 8, 2016 in Chirurgie generala)
Buna ziua Ieri m-am taiat la un deget cu cutitul in timp ce taiam niste ceapa dar problema e ca nu e o taietura oarecare ,mi-am taiat o bucata din...

Pleoape grele si senzatia de rece pe ele Pleoape grele si senzatia de rece pe ele (Aug 5, 2016 in Psihiatrie)
Buna, Am facut tratament cu bromazepam de 3 mg cca. 8 luni. Dupa ce am facut un urat sevraj manifestat prin depresie, anxietate, tremur etc....


Intrebari care au primit raspuns

cancer testicular chimioterapie cancer testicular chimioterapie (Sep 26, 2016 in Oncologie)
Buna. Am o tumoara la testicolul drept. Mi sa prescris 3 serii cate 5 zile de chimioterapie. Am terminat prima serie. Intrebarea mea ar fi o sa...

flebologie flebologie (Sep 21, 2016 in Cardiologie)
Daca ai reomatism sau chiar probleme cu dantura atunci te poate durea chiar si amindoi genunchii si coatele mai ales cind vremea de afara este ca...

flebologie flebologie (Sep 20, 2016 in Cardiologie)
Și eu am făcut operația tot miercuri,totul a decurs normal însă de 2 zile simt genunchiul amorțit ca după o anestezie când...

Tratament acnee Tratament acnee (Sep 19, 2016 in Dermatologie)
Plantele au constituit mereu un remediu pentru eliminarea cosurilor. Depinde si ce se face in timpul curei cu plantele respective.

AMETEALA-cauza si tratament AMETEALA-cauza si tratament (Sep 17, 2016 in General)
Daca mi-a fost fost prescris intai betaserc si apoi sa iau si arievert va intreb e mai bine sa iau numai unul dintre ele, mentionez ca am parkinson...

stent stent (Sep 16, 2016 in Cardiologie)
Cardmiopatie dilatativa idiopata Va rog , daca cineva stie cat la suta se deconteaza prin casa de sanatate un stend si cam cat se asteapta pana...

flebologie flebologie (Sep 16, 2016 in Cardiologie)
Buna ziua...in urma comentariilor de aici m-am operat si eu alaltaieri 14.09 la dl dr Cristian Zamfir,totul este exact cum s-a spus mai sus,un...

roseala pe fata,gat si piept la emotii roseala pe fata,gat si piept la emotii (Sep 15, 2016 in Dermatologie)
Buna! Am acesiasi problema: pete rosii pe spate,piept cind am emotii. Am analizat ca aceasta problema poate fi rezolvata doar prin puterea de...

Mentat de la Hymalaya - administrat in primul trimestru de sarcina Mentat de la Hymalaya - administrat in primul trimestru de sarcina (Sep 13, 2016 in Homeopatie)
Studiile facute spun ca Mentat nu are niciun efect teratogen. Adică nu produce vreun efect negativ dacă e administrat în timpul sarcinii....

frica de nebunie frica de nebunie (Sep 13, 2016 in Psihiatrie)
Stati linistit toti, niciodata nu se moare sau se innebuneste din asa ceva, credeti ma pe mine! am trecut prin iad nu altceva si inca trec dar am...

Dermatita seboreica Dermatita seboreica (Sep 7, 2016 in Dermatologie)
Recomandari: Sport,sauna, hrana cat mai vegana(un mar dimineata pe stomacul gol cel putin). Interzis alcool si fumat. Pentru stres- psiholog ori...

fractura metatarsian 1(picior stang) fractura metatarsian 1(picior stang) (Sep 5, 2016 in Ortopedie)
Recuperare zilnica prin (hidro)masaj si gimnastica, mers pe varfuri si pe calcaie in incaltari comode - nu neaparat ortopedice - bai in apa sarata,...

Dureri crunte la genunchiul drept Dureri crunte la genunchiul drept (Sep 1, 2016 in Ortopedie)
AM O MARE DURERE LA GENUNCHIUL DREPT. CRED CA NU CONTEAZA VARSTA,PENTRU CA AM MAI AVUT-O SI ACUM VRE-O 35 DE ANI. NU MAI TIN MINTE CU CE L-AM...

ma mananca pielea dupa dus ma mananca pielea dupa dus (Aug 29, 2016 in Dermatologie)
buna ! numele meu este Cristi . am o problema la fel de genu asta ! dupa ce ies din dus ma manaca pielea peste tot maini , picioare , piept , spate...

cheag fibrino hematic cheag fibrino hematic (Aug 25, 2016 in Obstetrica)
Bună ziua!Am o întrebare la dumneavoastră legat de mătușa mea în vârstă de 55 de ani care a fost diagnosticată cu cheag fibrino hematic ce...

Dermatita seboreica Dermatita seboreica (Aug 21, 2016 in Dermatologie)
Va propun sa incercati Vea sampon, are Vitamina E ca si hidratant si emolient al scalpului, nu contine SLS/SLES si care are si Zinc piriotine si...

stent stent (Aug 21, 2016 in Cardiologie)
Va recomand clinico Brasov mi sa implantat 2 stenturi m-am nascut a doua oară datorită dl doctor Ursu este un medic de nota 10 prin casa de...

formula Flow - bypass nutritional formula Flow - bypass nutritional (Aug 21, 2016 in Cardiologie)
Daca iau formulă flow si EDTA mai iau in continuare crestor si lipantil si plavix ?Am uitat sa spun ca am doua stenturi.Va mulțumesc.

recuparare dupa fractura recuparare dupa fractura (Aug 19, 2016 in Ortopedie)
Buna seara am si eu o intrebare acum 8daptamani am avut fractura de gleznadreapta siam avut ghips timp de 6 daptamani iar acum am piciorul umflat...

TGO si TGP TGO si TGP (Aug 18, 2016 in Analize medicale)
RBC-5.40 MCHC-36.9 PLT-95 MONO-10.1 MPV-11.3 PCT-0.11 TGP-70 TGO-30 TRIGLICERIDE-200 COLESTEROL-225 LIPIDE TOTALE-796.5

AVC ISCHEMIC AVC ISCHEMIC (Aug 12, 2016 in Neurologie)
Am avut un AVC ischemic , in urma cu un an . Printre medicamente pe care le iau zilnic se numara : plavix si aspenter .In urma cu o zi am urinat...

Căderea parului Căderea parului (Aug 11, 2016 in Dermatologie)
De la sine se poate rezolva problema asta? Ma gandesc ca daca e de la stres poate sa treaca in momentul in care nu mai esti stresat. Multumesc!

Isuficienta mitrala gradul 1 Isuficienta mitrala gradul 1 (Aug 10, 2016 in Cardiologie)
Eu am fost la fel. Nu am mers la psihiatru. Te indoapă cu droguri. Consultă un cardiolog bun. Eu am fost la dna dr. Rugină Mihaela pentru că din...

Sunt benefice suplimentele pentru tratarea ejacularii precoce? Sunt benefice suplimentele pentru tratarea ejacularii precoce? (Aug 8, 2016 in Sexologie)
Ejacularea precoce afecteaza in principal persoanele care nu prea au incredere in fortele lor si care au si o angoasa in ceea ce priveste relatiile...

TGO si TGP scazut TGO si TGP scazut (Aug 6, 2016 in Analize medicale)
Ve inseamna un tgp subb limita normala ?