durere de noada

buna ziua, in luna decembrie m-am dat pe gheata cu o placa de plastic pt fund si am sarit peste un hop..de atunci simt o durere in fiecare zi a noadei cand ma asez pe ceva (intensitatea durerii este in functie de cat de obosita sunt) ma doare doar cand ma asez,nu si cand stau linistita..nu este o durere constanta..trebuie sa merg sa mi se faca o radiografie? ce este de facut?
multumesc, cristina(20 ani)

Data adaugarii Adaugata in: Mar 14, 2008 | Autorul intrebarii Autor: Cristina | Numarul de accesari Vizite: 55623


Raspunsuri

Da, faceti o radiografie. Nu o sa va vindece, dar macar veti sti cum stati. Daca veti posta aici rezultatul, am sa va spun parearea mea. Doctoru' fara arginti

Data adaugarii Adaugat in: Mar 25, 2008 | Autorul raspunsului Autor: Alexandru


am facut radiografie: diagnosticul este: "deplasare anterioara si craniala a ultimeli vertebre coccigiene cu posibil calus vicios" saptamana ce urmeaza o sa merg la medicul meu de familie..dar v-as ruga foarte mult sa-mi spuneti si dumneavoastra ce ar trebuii sa fac ca sa ma vindec..daca se mai poate asa ceva. va multumesc anticipat, cristina(20)

Data adaugarii Adaugat in: Apr 3, 2008 | Autorul raspunsului Autor: Cristina


Este o situatie cam problematica (nu dramatica!). Nu cred ca fara interventie chirurgicala veti scapa de dureri. Trebuie sa va prezentati, cu radiografia si bilet de trimitere la un neurochirurg. Pentru ca este vorba de o vertebra coccigiana, nu cred ca este vre-o alta solutie (chinetoterapie). Doctoru' fara arginti

Data adaugarii Adaugat in: Apr 5, 2008 | Autorul raspunsului Autor: Alexandru


m-am trezit intr-o dimineata cu o durere la noada si ma tine cam 3-4 zile ma doare cand ma asez dupa care imi trece fara sa fac nimic .dupa 8-9 luni se repata .Ce ar trebui sa fac sa imi treaca si sa nu mai am probleme deastea ?este foarte adevarat ca prima data cand ma simtit a fost o intepatura a fost acum 3 ani jumate in timp ce facea umeri cu gantera deasupra capului dar doar atat si mia trecut ulterior au inceput sa mai apara dureri la noada cand cum ,nu este o regula .im momentul de fata nu mai fac antrenament asa de intens.

Data adaugarii Adaugat in: Jun 7, 2008 | Autorul raspunsului Autor: remus


am cazut si mi-am produs o luxatie posterioara a ultimei vertebre coccigiene un dr.ortoped aincercat reducerea luxatiei dar nu areusit daca stiti vreo solutie la aceasta problema va rog sa-mi raspundeti.

Data adaugarii Adaugat in: Aug 22, 2008 | Autorul raspunsului Autor: flavius


buna ziua, in luna decembrie m-am dat pe gheata cu o placa de plastic pt fund si am sarit peste un hop..de atunci simt o durere in fiecare zi a noadei cand ma asez pe ceva (intensitatea durerii este in functie de cat de obosit sunt) ma doare doar cand ma asez,nu si cand stau linistita..nu este o durere constanta..trebuie sa merg sa mi se faca o radiografie? ce este de facut?

Data adaugarii Adaugat in: Jan 2, 2009 | Autorul raspunsului Autor: stoica ion


Nici nu stiu cum sa ma explic...foarte rar..am unele dureri in jurul ovarelor dupa care aceasta durere se muta spre zona fundului(am impresia ca ma injunghie ceva).Aveti cea mai minima idee despre ce ar putea fi vb!??!?!

Data adaugarii Adaugat in: Jan 20, 2009 | Autorul raspunsului Autor: LoRedana


Si eu am aceeiasi problema de ceva timp am o galma situata la noada si de fiecare daca cand stau jos si ma las pe spate ma doare . Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ?

Data adaugarii Adaugat in: Apr 18, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Durere de noada


buna ziua.ieri am avut ora de sport.toate bine,am alergat 10 minute si apoi mi s-a pus o durere ingrozitoare sub noada fundului.numai pot alerga si nuami ma pot apleca, sa ridic ceva greu nuami vorbesc.am 16 ani si sunt baiat.tin sa mentionez ca nu m-am lovit are cineva vreo explicatie?

Data adaugarii Adaugat in: May 5, 2010 | Autorul raspunsului Autor: costinel


Buna ziua....acum 2 zile m-am trezit cu o durere de noada.Nu am dat importanta,dar durerea persista din ce in ce mai mult.Ma doare cand ma asez...ma ridik..cand stau pe spate...si a aparut si o mica umflatura...Imi poate spune cineva ce se intampla???

Data adaugarii Adaugat in: Jul 19, 2010 | Autorul raspunsului Autor: florica


Eu acum 3 luni mergeam cu bicileta pe strada si nu ma uitam pe unde merg si am intrat cu bicicleta intro masina care statea pe loc dar cand am cazut am cazut fix pe noada si acum cand stranut sau stau in diferite poziti ma doare Gabi(13ani)

Data adaugarii Adaugat in: Sep 28, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Gabi


Buna ziua! De cateva zile ma doare in continuu coccisul(numai cand ma ridic).Si am observat ca ma doare numai cand ma ridic dupa suprefete tari(scaun,etc) . Ce pot face??

Data adaugarii Adaugat in: Apr 8, 2011 | Autorul raspunsului Autor: Anonim


acum cateva zile cand m-am trezit ma luoat o durere cumplita a noadei si ma doare cand ma pun jos cand ma ridic de pe scaun, si am si o unflatura...poate sa imi spuna si mie cineva ce e???

Data adaugarii Adaugat in: Apr 21, 2011 | Autorul raspunsului Autor: andrei


Buna ziua,de aproximativ 7luni in timpul in care ma ridic de pe scaun sau suprafete tari,am dureri in zona coccisului(noada) care ar putea fi cuzele? Mentionez ca am avut si banuiesc,ca mai am hemoroizi interni. Cu mult respect NICU. ASTEPT RASPUNS.

Data adaugarii Adaugat in: Jun 9, 2011 | Autorul raspunsului Autor: NICU


buna ziua am o problema si eu ca ceilalti ma doare noada fundului de mor cand vrerau sa ma asez sau sa ma ridic dar si cand merg la toaleta sa am scaun mor de durere am cazut acum vreo 3 ani cand am avut dureri si pe atunci te tot asa de mari am facut radiografie dar nu mi sa zis mare lucru..ce sa fac ca mor de durereeee simona 21 rog raspuns pe mail urgent simonika_bv90@yahoo.com

Data adaugarii Adaugat in: Jul 15, 2011 | Autorul raspunsului Autor: simona


De vre-o 4 luni ,ma doare in regiunea noadei,cind ma asez ,ma ridic cind dorm simt durerea ,n-am cazut s-a inceput durerea din senin ,m-aiu facut radiografie si me-au zis ca nu vad nimic ,dar durerea este ,retraesc nustiu ce poate sa fie ,ajutati-ma.

Data adaugarii Adaugat in: Aug 23, 2011 | Autorul raspunsului Autor: Svetlana


buna ziua,am un inceput de hernie de disc la doua inele dar de ceva timp a inceput sa ma doara noada fundului chiar si cand stau pe pat in fund credeti ca are legatura cu hernia de disc?ce imi recomandati?

Data adaugarii Adaugat in: Feb 27, 2012 | Autorul raspunsului Autor: alina | Telefon Telefon: 072213*514


Buna ziua.de cateva zile Android o durere gos la spate care se lasa pe noada FUNDULUI de ce?sa fie de la o ploaie?multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Jun 4, 2012 | Autorul raspunsului Autor: aghinita florina


Buna ziua, cand stau pe un scaun oarecare, in orice incapere, cand vreau sa ma ridic ma doare noada fundului de nu-mi da voie sa ma ridic ? dar cand stau in masina pe scaunul acela nu am nici o durere nimic. ce poate fi ?

Data adaugarii Adaugat in: Jul 17, 2012 | Autorul raspunsului Autor: Axel


Buna ziua, si eu am avut aceste probleme, adica si o hernie de disc si o durere la noada. Cand am fost in vizita a parinti un amic m-ia recomandat sa merc la un vraci care avea un cabinet la o Manastire ce se afla destul de departe de zona care eram, l-am intrebat pe amicul meu daca este serios in ce-mi recomanda,lar acesta a raspuns ca nici nu stiu ce a-si pierde si sa oferit chiar sa ma duca el, acolo am gasit vraciul care era o femeie, si care arata asa...ca o femeie blajina si nu un vraci fioros. Una peste alta vreau sa va zic ca am facut in aceiasi zi 3 sedinte la distanta de cateva ore, ca nu aveam cum sa revin zilnic, era destul de departe. Am uitat sa va zic, ca ajunsesem sa nu ma mai pot incheia la pantofi de durere, iar de stat stateam pe coapse ca de sezut nici nu incapea discutia. Sa revin la minunea ce mi sa intamplat, oameni buni dupa prima sedinta am putut sa ma incalt, am fost deadreptul uluit, dupa a 3a sedinta am plecat cu fundul pe scaunul masini, la venire am stat pe o scandura pusa sub coapse. Cam la o luna jumatate am mers la dumneaiei in Bucuresti( ca de acolo era vraciul cel vestit, ce facea voluntariat in acel cabinet de la Manastire, unde era si un camin de batrani si pe care ii ajuta sa mai scape de dureri. Asta este experienta mea, de aproape 3 ani nu mai am nici cea mai mica jena dorsala. Sper sa reusiti si voi sa va faceti bine. V-am scris aceasta experienta a mea pt. ca inainte nu credeam in asemenea oameni, dar dupa vindecxarea mea miraculoasa cred ca exista intradevar oameni cu har de vindecare. Multa sanatate tuturor. va las aici nr. de tel. al doamnei: 0756028820; 0722661423;

Data adaugarii Adaugat in: Aug 23, 2012 | Autorul raspunsului Autor: komura | Telefon Telefon: 0745407875


Buna ziua, si eu am avut aceste probleme, adica si o hernie de disc si o durere la noada. Cand am fost in vizita a parinti un amic m-ia recomandat sa merc la un vraci care avea un cabinet la o Manastire ce se afla destul de departe de zona care eram, l-am intrebat pe amicul meu daca este serios in ce-mi recomanda,lar acesta a raspuns ca nici nu stiu ce a-si pierde si sa oferit chiar sa ma duca el, acolo am gasit vraciul care era o femeie, si care arata asa...ca o femeie blajina si nu un vraci fioros. Una peste alta vreau sa va zic ca am facut in aceiasi zi 3 sedinte la distanta de cateva ore, ca nu aveam cum sa revin zilnic, era destul de departe. Am uitat sa va zic, ca ajunsesem sa nu ma mai pot incheia la pantofi de durere, iar de stat stateam pe coapse ca de sezut nici nu incapea discutia. Sa revin la minunea ce mi sa intamplat, oameni buni dupa prima sedinta am putut sa ma incalt, am fost deadreptul uluit, dupa a 3a sedinta am plecat cu fundul pe scaunul masini, la venire am stat pe o scandura pusa sub coapse. Cam la o luna jumatate am mers la dumneaiei in Bucuresti( ca de acolo era vraciul cel vestit, ce facea voluntariat in acel cabinet de la Manastire, unde era si un camin de batrani si pe care ii ajuta sa mai scape de dureri. Asta este experienta mea, de aproape 3 ani nu mai am nici cea mai mica jena dorsala. Sper sa reusiti si voi sa va faceti bine. V-am scris aceasta experienta a mea pt. ca inainte nu credeam in asemenea oameni, dar dupa vindecxarea mea miraculoasa cred ca exista intradevar oameni cu har de vindecare. Multa sanatate tuturor. va las aici nr. de tel. al doamnei: 0756028820; 0722661423;

Data adaugarii Adaugat in: Aug 23, 2012 | Autorul raspunsului Autor: komura | Telefon Telefon: 0745407875


Buna ziua, si eu am avut aceste probleme, adica si o hernie de disc si o durere la noada. Cand am fost in vizita a parinti un amic m-ia recomandat sa merc la un vraci care avea un cabinet la o Manastire ce se afla destul de departe de zona care eram, l-am intrebat pe amicul meu daca este serios in ce-mi recomanda,lar acesta a raspuns ca nici nu stiu ce a-si pierde si sa oferit chiar sa ma duca el, acolo am gasit vraciul care era o femeie, si care arata asa...ca o femeie blajina si nu un vraci fioros. Una peste alta vreau sa va zic ca am facut in aceiasi zi 3 sedinte la distanta de cateva ore, ca nu aveam cum sa revin zilnic, era destul de departe. Am uitat sa va zic, ca ajunsesem sa nu ma mai pot incheia la pantofi de durere, iar de stat stateam pe coapse ca de sezut nici nu incapea discutia. Sa revin la minunea ce mi sa intamplat, oameni buni dupa prima sedinta am putut sa ma incalt, am fost deadreptul uluit, dupa a 3a sedinta am plecat cu fundul pe scaunul masini, la venire am stat pe o scandura pusa sub coapse. Cam la o luna jumatate am mers la dumneaiei in Bucuresti( ca de acolo era vraciul cel vestit, ce facea voluntariat in acel cabinet de la Manastire, unde era si un camin de batrani si pe care ii ajuta sa mai scape de dureri. Asta este experienta mea, de aproape 3 ani nu mai am nici cea mai mica jena dorsala. Sper sa reusiti si voi sa va faceti bine. V-am scris aceasta experienta a mea pt. ca inainte nu credeam in asemenea oameni, dar dupa vindecxarea mea miraculoasa cred ca exista intradevar oameni cu har de vindecare. Multa sanatate tuturor. va las aici nr. de tel. al doamnei: 0756028820; 0722661423;

Data adaugarii Adaugat in: Aug 26, 2012 | Autorul raspunsului Autor: komura | Telefon Telefon: 0745407875


am si eu o durere de noada care persista de 2 luni cind stau pe scaun cand stranut si cand ma ridic.......as dori si eu un raspuns va rog frumos!

Data adaugarii Adaugat in: Jan 2, 2013 | Autorul raspunsului Autor: iulia


Buna, . Am niste dureri la noada fundului dar nu tot timpu si niste dureri i spate jos,prima data am crezut ca sunt rinichi darchiar si aceste dureri nu sunt tot timpu.Ma mai doare si inaite sa merg la baie pentru treaba mare. La servicii nu pot sa zic ca stau mult pe scaun si din cauza asta ma doare la noada fundului. Va rog di suflet sa ma ajutati. Cristina

Data adaugarii Adaugat in: Mar 30, 2013 | Autorul raspunsului Autor: cristina


Buna am fost insarcinata si din luna a 6 am dureri de noada cd ma asez sau. Ma ridic si am ramas cu dureile si dupa ce am nascut

Data adaugarii Adaugat in: May 11, 2013 | Autorul raspunsului Autor: Mari


Buna am o problema la noada de 2 zile ma doare ingrozitor nu pot sa stau in fund deloc nici in pat pe spate jos la noada am 2 unflaturi 1 in stanga 1 in dreapta si cred ca din cauza asta am facut si temperatura va rog daca ma puteti ajuta multumesc frumos "Alex"

Data adaugarii Adaugat in: Oct 18, 2014 | Autorul raspunsului Autor: alexandru23


Am dureri foarte mari la coccis .de fapt durerea radiaza in fese.ce pot face . doctorul neurolog mi-a zis ca nu am nimic la coloana.nu stiu unde sa ma mai duc.

Data adaugarii Adaugat in: Nov 17, 2014 | Autorul raspunsului Autor: zamfir


Am dureri in zona sezutului,probabil o strivire a nervilor femurali intrcat sunt functionar public si stau mult timp pe scaun, Cum pot detensiona durerea care apare la statul in sezut. Multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Dec 27, 2014 | Autorul raspunsului Autor: PIRVU MARIAN


buna eu sunt insarcinata in 3 saptamani e saam dureri de spate(noada)?

Data adaugarii Adaugat in: Mar 7, 2015 | Autorul raspunsului Autor: nico


Va rog f.frumos sa-mi spuneti ce sa fac ca de 2-3 luni , dar nu tot timpul ,ci mai ales cand ma scol de pe scaun ma doare noada, chiar nu stiu ce sa fac, poate imi dati vreo solutie. Va multumesc ,

Data adaugarii Adaugat in: Apr 15, 2015 | Autorul raspunsului Autor: marioara


Buna! Am o durere insuportabilã de 2 zile la noada ka doare cind merg,cind ma ridic,pe spate nu pot sa stau,aceste durere Este la noada si am 2 unflaturi,1pe stinga si 1pe dreapta,tocmai is tari unflaturile,ce poate sa fie?! Ca nu Mai pot de durere!

Data adaugarii Adaugat in: Sep 25, 2015 | Autorul raspunsului Autor: Ned_iurie


Buna ziua ,ma numesc Pascu ortansa si va rog sa-mi spuneti ce medicament pot lua ptr dureri mari de coccis ,mentionez ca am fost operata de colon (anus contra naturii)si am si noduli pe ficat .Va multumesc !

Data adaugarii Adaugat in: Nov 26, 2015 | Autorul raspunsului Autor: pascu ortansaRaspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

ectropion cauze ectropion cauze (Nov 2, 2016 in Oftalmologie)
varice varice (Oct 31, 2016 in Chirurgie generala)
plamani plamani (Oct 30, 2016 in General)
analize de sange analize de sange (Oct 27, 2016 in Analize medicale)
scolioza lombara dextroconcava scolioza lombara dextroconcava (Oct 26, 2016 in Neurologie)
amiloidoza amiloidoza (Oct 25, 2016 in Neurologie)
Sampon Antimatreata Sampon Antimatreata (Oct 24, 2016 in Dermatologie)
distonie focala distonie focala (Oct 22, 2016 in Ortopedie)
Transaminaze Transaminaze (Oct 22, 2016 in Medicina interna)
nodul pulmonar benign - se poate maligniza? nodul pulmonar benign - se poate maligniza? (Oct 21, 2016 in Imagistica)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie