i-mi amortesc mainile

va rog sa-mi spuneti de ce-mi amortesc mainile noaptea in somn, si ziua i-mi amortesc si am senzatia ca mi se umfla degetele.

Data adaugarii Adaugata in: Mar 6, 2010 | Autorul intrebarii Autor: vasile | Numarul de accesari Vizite: 16956


Raspunsuri

Apa este un miracol de care nu stim sa ne folosim. Suntem alcatuiti predominant din apa iar organele nu isi pot realiza functiile la capacitatea optima daca il lipsim de acest ingredient necesar. Zilnic aducem in organism toxine.Din alimente,medicamente,dar si autotoxine.Da,organismul in anumite conditii produce propriile toxine(grija la modalitatea de gandire caci s-ar putea sa te otravesti lent,dar sigur).Eliminarea acestora se realizeaza cu aport hidric deloc sub 2 litri adus din:apa plata sau de izvor,supe si ciorbe,fructe,salate. Un aport redus hidric atrage dupa sine ingrosarea sangelui ceea ce determina din partea inimii un efort crescut.Impingerea unui sange ingrosat,in timp,va determina oboseala cardiaca si un necesar crescut de oxigen la nivel de miocard.O cauza de cardiopatie ischemica. ori,ne luam cu munca,cu gandurile cotidiene si uitam sa aducem apa in comoara ce ne vehiculeaza sufletul prin viata.Bineinteles ca in timp organismul se obisnuieste si "nu mie sete".Dupa ore bune dintr-o data simtim o sete puternica si dam pe gat 1-2 pahare(unii chiar 1 litru)de apa.Aceasta modalitate depaseste capacitatea de absorbtie a lichidului la nivelul intestinului subtire,unde se face in mod predominant si la nivelul intestinului gros unde se face partial.Prin urmare,va fi eliminat in timp scurt prin rinichi si colon,fara a face drumul necesar prin toate vasele sanguine ale organismului.Sangele ramane gros. Dar cum spune o vorba romaneasca"orice invat are si dezvat"asa si setea revine prin aplicare. Apa se bea cate putin si des pentru a favoriza absorbtia si tranzitarea totala. Tehnica este foarte importanta.Iar aplicarea ei va avea efecte benefice ce vor fi simtite in timp ce toxinele sunt eliminate. O modificare esentiala este scaderea tensiunii arteriale(ATENTIE:aportul hidric marit determina cresterea tensiunii DOAR la cei cu insuficiente renale,primare sau secundare). La cei cu"tensiune normala"in conditii hidrice necorespunzatoare si la cei cu hipotensiune in aceleasi conditii se va inregistra tot o scadere a tensiunii,dar cu instalarea starii de bine.Hipotensiunea,in conditii hidrice optime,este tensiunea normala pentru organismul in cauza. Cantitatea de apa trebuie crescuta,peste 2 1/2 litri la persoanele care fumeaza sau au tratamente chimice pe timp indelungat. In timpul verii este necesar un aport si mai crescut datorita caldurii excesive si pierderii hidrice puternice.

Data adaugarii Adaugat in: Mar 7, 2010 | Autorul raspunsului Autor: no name


Cu toate ca consum suficienta apa pe zi,peste 2 litri,fara alte lichide,constat ca imi amortesc miinile in special noaptea in somn dar si in timpul zilei.Ce e de facut?

Data adaugarii Adaugat in: May 13, 2011 | Autorul raspunsului Autor: tosa adrian


si eu patesc la fel imi amortesc mainile in timpul noptii nu stiu ce medicamente sa iau

Data adaugarii Adaugat in: Nov 19, 2011 | Autorul raspunsului Autor: mirela | Telefon Telefon:


in timp c dorm imi amortesc maine,de fapt mana dreapta mai mult,sau cand merg cubicicleta,nu mi se intampla in fiecare zi de cel putin 2 ori pe saptamana,angi,mersi

Data adaugarii Adaugat in: Sep 9, 2012 | Autorul raspunsului Autor: angela musoaie


sa iei magneziu forte cu vitamina b 6 ,ai lipsa de magneziu

Data adaugarii Adaugat in: Sep 9, 2012 | Autorul raspunsului Autor: anaRaspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

HEMOLEUCOGRAMA HEMOLEUCOGRAMA (Oct 20, 2016 in Analize medicale)
Otita copil 2 ani si 4 luni- antibiotic? Otita copil 2 ani si 4 luni- antibiotic? (Oct 20, 2016 in Pediatrie)
Va rog sa ma ajutați Va rog sa ma ajutați (Oct 20, 2016 in Neurologie)
Nupot respira Nupot respira (Oct 17, 2016 in Cardiologie)
tgo si tgp valori mari tgo si tgp valori mari (Oct 16, 2016 in Analize medicale)
Deslipire de retina Deslipire de retina (Oct 12, 2016 in Oftalmologie)
helicobacter pylori , Ac.anti helicobacter pylori 22,6 helicobacter pylori , Ac.anti helicobacter pylori 22,6 (Oct 10, 2016 in Analize medicale)
Evaluare cardiologica Evaluare cardiologica (Oct 6, 2016 in Cardiologie)
Interpretare RMN Interpretare RMN (Oct 5, 2016 in Neurologie)
Buna ziua Buna ziua (Oct 5, 2016 in Analize medicale)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie