i-mi amortesc mainile

va rog sa-mi spuneti de ce-mi amortesc mainile noaptea in somn, si ziua i-mi amortesc si am senzatia ca mi se umfla degetele.

Data adaugarii Adaugata in: Mar 6, 2010 | Autorul intrebarii Autor: vasile | Numarul de accesari Vizite: 12709


Raspunsuri

Apa este un miracol de care nu stim sa ne folosim. Suntem alcatuiti predominant din apa iar organele nu isi pot realiza functiile la capacitatea optima daca il lipsim de acest ingredient necesar. Zilnic aducem in organism toxine.Din alimente,medicamente,dar si autotoxine.Da,organismul in anumite conditii produce propriile toxine(grija la modalitatea de gandire caci s-ar putea sa te otravesti lent,dar sigur).Eliminarea acestora se realizeaza cu aport hidric deloc sub 2 litri adus din:apa plata sau de izvor,supe si ciorbe,fructe,salate. Un aport redus hidric atrage dupa sine ingrosarea sangelui ceea ce determina din partea inimii un efort crescut.Impingerea unui sange ingrosat,in timp,va determina oboseala cardiaca si un necesar crescut de oxigen la nivel de miocard.O cauza de cardiopatie ischemica. ori,ne luam cu munca,cu gandurile cotidiene si uitam sa aducem apa in comoara ce ne vehiculeaza sufletul prin viata.Bineinteles ca in timp organismul se obisnuieste si "nu mie sete".Dupa ore bune dintr-o data simtim o sete puternica si dam pe gat 1-2 pahare(unii chiar 1 litru)de apa.Aceasta modalitate depaseste capacitatea de absorbtie a lichidului la nivelul intestinului subtire,unde se face in mod predominant si la nivelul intestinului gros unde se face partial.Prin urmare,va fi eliminat in timp scurt prin rinichi si colon,fara a face drumul necesar prin toate vasele sanguine ale organismului.Sangele ramane gros. Dar cum spune o vorba romaneasca"orice invat are si dezvat"asa si setea revine prin aplicare. Apa se bea cate putin si des pentru a favoriza absorbtia si tranzitarea totala. Tehnica este foarte importanta.Iar aplicarea ei va avea efecte benefice ce vor fi simtite in timp ce toxinele sunt eliminate. O modificare esentiala este scaderea tensiunii arteriale(ATENTIE:aportul hidric marit determina cresterea tensiunii DOAR la cei cu insuficiente renale,primare sau secundare). La cei cu"tensiune normala"in conditii hidrice necorespunzatoare si la cei cu hipotensiune in aceleasi conditii se va inregistra tot o scadere a tensiunii,dar cu instalarea starii de bine.Hipotensiunea,in conditii hidrice optime,este tensiunea normala pentru organismul in cauza. Cantitatea de apa trebuie crescuta,peste 2 1/2 litri la persoanele care fumeaza sau au tratamente chimice pe timp indelungat. In timpul verii este necesar un aport si mai crescut datorita caldurii excesive si pierderii hidrice puternice.

Data adaugarii Adaugat in: Mar 7, 2010 | Autorul raspunsului Autor: no name


Cu toate ca consum suficienta apa pe zi,peste 2 litri,fara alte lichide,constat ca imi amortesc miinile in special noaptea in somn dar si in timpul zilei.Ce e de facut?

Data adaugarii Adaugat in: May 13, 2011 | Autorul raspunsului Autor: tosa adrian


si eu patesc la fel imi amortesc mainile in timpul noptii nu stiu ce medicamente sa iau

Data adaugarii Adaugat in: Nov 19, 2011 | Autorul raspunsului Autor: mirela | Telefon Telefon:


in timp c dorm imi amortesc maine,de fapt mana dreapta mai mult,sau cand merg cubicicleta,nu mi se intampla in fiecare zi de cel putin 2 ori pe saptamana,angi,mersi

Data adaugarii Adaugat in: Sep 9, 2012 | Autorul raspunsului Autor: angela musoaie


sa iei magneziu forte cu vitamina b 6 ,ai lipsa de magneziu

Data adaugarii Adaugat in: Sep 9, 2012 | Autorul raspunsului Autor: anaRaspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

Acnee sub piele Acnee sub piele (May 24, 2015 in Dermatologie)
leucoaraioza leucoaraioza (May 21, 2015 in Neurologie)
problema cu decalotarea problema cu decalotarea (May 20, 2015 in Urologie)
imi curge un lichid alb transparent urat mirositor imi curge un lichid alb transparent urat mirositor (May 20, 2015 in Dermatologie)
edem limfatic edem limfatic (May 19, 2015 in Chirurgie generala)
proba Neciporenco proba Neciporenco (May 18, 2015 in Urologie)
stomatologie durere acuta sub placa dentara stomatologie durere acuta sub placa dentara (May 16, 2015 in Stomatologie)
operatie chist ovarian operatie chist ovarian (May 14, 2015 in Chirurgie generala)
Turbina coxo cu led generator Turbina coxo cu led generator (May 13, 2015 in Stomatologie)
mancarimile pielii si scalpului. mancarimile pielii si scalpului. (May 12, 2015 in Dermatologie)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie