analize medicale- hemoleucograma

limfocite LYM%= 8.2,neutrofile NEUT%= 0.4 ,celule medii valoare absoluta MXD# =44.1 ,neutrofile valoare absoluta NEUT# =12.1, distributia de marime a eritrocitelorSD RDW-SD =15.0, distributia de marire a trombocitelor PDW=31.4.
Aceste rezultate inregistrate la analiza sangelui au fost subliniate ca fiind modificate fata de valorile normale.Va rog respectuos sa-mi dati un raspuns

Data adaugarii Adaugata in: Sep 6, 2007 | Autorul intrebarii Autor: Ene Lucica | Numarul de accesari Vizite: 37572


Raspunsuri

Din hemoleucograma fete mele de 2 luni ,nu inteleg ce inseamna GRA%.Valoare din analiza este 28,7 iar valoarea de referinta este 43-76%.Multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Sep 26, 2007 | Autorul raspunsului Autor: Baki Loredana


distributia de marime a trombocitelor pdw 17.2 volum plachetar mediu mpv 12.1

Data adaugarii Adaugat in: Nov 29, 2007 | Autorul raspunsului Autor: d g


electroforeza proteinelor serice,la analiza: raport A/G,.....la ce se refera mi-au iesit 1.51 si intervalul normal este 1-1.5

Data adaugarii Adaugat in: Dec 3, 2007 | Autorul raspunsului Autor: buta livia | Telefon Telefon: 0722484985


sunt probleme serioase? cu ganduri "cenusii" va intreb: ce semnificatie au valorile existente in rezultatele analizelor de sange: Neut#6,22 (max. e 6,13), Neut%- 77,2 (max e 71,1), iar Lymph -14,6 (min. 19,3)? sunt femeie, am 25 de ani. va multumesc mult

Data adaugarii Adaugat in: Dec 29, 2007 | Autorul raspunsului Autor: lara simion


Buna ziua, Baiatului meu de 11 ani si jumatate i-au iesit rezultatele la analize cu * la urmatoarele pozitii: NEUT%-39.6 NEUT-2.1 MPV-8,8 Si nu stiu ce inseamna ; Sediment urinar-1-2 leuc,1-2 cel.epit.renal,saruri amorfe Va multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Jan 9, 2008 | Autorul raspunsului Autor: Manisor Daniela


ce reprexinta celule medii valoare absoluta MXD# =44.1 va rog Apinte_2005@yahoo.com

Data adaugarii Adaugat in: Feb 12, 2008 | Autorul raspunsului Autor: apintiliesei


CE INSEMNA RBC, LYM, MID, GRA, LI, MI, GR, HGB, HCT, MCV, MCHC, RDWC, PCT, MPV, PDWc?

Data adaugarii Adaugat in: Feb 16, 2008 | Autorul raspunsului Autor: Rotaru Andreea


salutare, am facut analizele si am pus in josul pagini cu "*" asa "*Sendiment urinar-rare CEP, saruri amorfe" imi puteti explica si mie va rog , va multumesc !

Data adaugarii Adaugat in: Mar 28, 2008 | Autorul raspunsului Autor: J B


buna ziua.din HEMOLEUCOGRAMA 3 analize au iesit prost: NEUT%=38,50, LYM%=50,4, LYM#=3,20. va rog sa mi spuneti ce ar putea fi.va multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Oct 2, 2008 | Autorul raspunsului Autor: raluca


va rog sa-mi spuneti ce inseamna rezultatul analizei de sange lym =2.9 47,6 va multumesc!

Data adaugarii Adaugat in: Oct 6, 2008 | Autorul raspunsului Autor: mariana mafteiu | Telefon Telefon: 0722519800


buna seara am facut analizele baietelului meu in varsta de 3ani si 9 luni la spitalul budimex bucuresti.Urmatorii parametrii nu se afla in limitele normale pdw 10,2 ne% 57.6 ly% 31,2 mo% 8,2 mentionez ca baietelul era racit si era sub tratament cu ambroxol va multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Oct 7, 2008 | Autorul raspunsului Autor: anca ciuperca


Buna ziua, am facut anaizele baiatului meu , in vrsta de 7 ani datorita faptului ca a avut o urticarie. Rezultatele obtinute sunt: hemoglobina: 10,8 g/dl hematocrit: 34% hemoglobina eritr. medie: 24 pg vol. mediu eritrocitar: 74 fl con. med. dehem. eritr.: 31,9)g/dl trombocite :397* 10^9/l limfocite: 54,60% monocite: 10,oo% neutrofile: 28.60% eosinofile: 6,10% VSH : 21 mm proteina C reactiva: 12mg/l As dori , daca se poate o interpretare a acestor valori. multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Oct 15, 2008 | Autorul raspunsului Autor: boru monika


CE INSEMNA RBC, LYM, MID, GRA, LI, MI, GR, HGB, HCT, MCV, MCHC, RDWC, PCT, MPV, PDWc si care sunt val normale?

Data adaugarii Adaugat in: Jan 24, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Constantin


Analizele mele sunt:VSH=12, ACID URIC=3.88, ASLO=310.9( IN NOIEMBRIE ERA 198.6), CALCEMIE=8.75, CRP=POZITIV++++(in noiembrie era POZITIV+).Credeti ca sunt doar inflamatii ale articulatiilor sau este un reumatism confirmat? Fata mea are magneziul si calciul la limita minima, proteine=15 si vad ca la valori normale ar trebui sa fie negativ iar la leucocite=70 si ar trebui sa fie si la ele negativ.Poate cineva sa-mi interpreteze aceste valori?va multumesc.

Data adaugarii Adaugat in: Feb 4, 2009 | Autorul raspunsului Autor: gabi


NU MAI ADAUGATI INTREBARI IN COADA ALTOR INTREBARI; NU VETI PRIMI RASPUNS. Postati separat fiecare noua intrebare. Dr. Popa A.

Data adaugarii Adaugat in: Feb 15, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Dr. Popa A.


buna ziua.fiica mea in varsta de 11 ani are crize de dureri in jurul buricului.la analize nu i-au gasit nimic mai concret doar unele valori sunt mai mici sau mai mari:LEU25;RBC4,13;HCT33,0;MCV79,9;MCHC36,4;RDW-SD35,8; LYMF4,60;MONO 1,05;NEUT%32,5;VSH10.nu au vazut nimic anormal nici la ecograf,i s-a facut si uroscopie si nimic.mentionez ca e slaba 26kg,si mi s-a spus ca din aceasta cauza la efort i se freaca organele.sa fie asa?

Data adaugarii Adaugat in: Jun 2, 2009 | Autorul raspunsului Autor: mihele mihaela


va rog frumos sa-mi explicati si mie ce inseamna NEUTROFILE NEUT%

Data adaugarii Adaugat in: Dec 9, 2009 | Autorul raspunsului Autor: iusuf


buna seara! mi-am facut recent o Hemoleucograma care are valorile: -leucocite 12.40 k/uL ... -neutrofile 8.20 si -monocite 0.8. pe autoanalizatorul coulter hmx mentionez ca sunt un barbat de 21 de ani si 57kg imi puteti spune ce anume indica si daca aveti o eventuala recomandare va multumesc!

Data adaugarii Adaugat in: Dec 22, 2009 | Autorul raspunsului Autor: moriss


MXD% valoare 00 NEUT% valoare 00 MXD valoare 0 NEUT valoare 0 PDW valoare 11.4 UREA 58.4 AMYL 118 CREATININA SERICA 1.2 va rog explicati ce inseamna terminii,cat e de grav,si ce trataement ar trebui sa fac va multumesc o zi buna

Data adaugarii Adaugat in: Jan 21, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Badita


buna seara. am facut analize medicale si nu sunt sigura de interpretarea data . va rog frumos sa-mi spuneti ce indica si daca aveti recomandari pentru un tratament .MENTIONEZ CA APARATUL CU CARE E DOTAT LABORATORUL E DIN AMERICA SI POATE AU SI ALTE ANALIZE CARE NU SE FAC LA NOI . WBC-6.9 ;LYM%-60,5 ;MID%-5,7 ;GRA%-33,8 ; RBC-5 ; HGB-18,1 ; HCT-45 ; MCV-90 ; MCH-36,2 ;MCHC-40,2 ; RDW-11,4 ; PLT-165 ; MPV-9,7 ; PCT-0,16 ; PDW-14,3 .

Data adaugarii Adaugat in: Apr 10, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Neagu Oltea


nu ati specificat si unitatile de masura, dar eu va voi spune cum e standard. wbc=white blood cell= leucocite-val normale 4-9/*1000microL; lym%=proportia de limfocite din sange 11-49%; rbc=red blood cell=eritrocite- val normale 3.8-5.3/10la6/microL; hgb=hemoglobina=11-17 g/dl; hct=hematocrit=cat la suta din sange e repr de eritrocite=36-56%; mcv=vem=volum eritrocitar mediu- 80-100 fL; mch=hem=memoglob eritr medie- 28-36 pg; rdw= red cell distribution width=largimea distributiei eritrocitare- 35.1-43.9 fl;pdw- acelasi lucru pt trombocite- 9-18 fl; plt=platelets=trpmbocite - 150-350/*1000 microL; mpv=vpm=volum plachetar mediu=5-10fl;pct=plachetocrit http://www.focuslab.ro/Informatii/Hemoleucograma_completa.aspx

Data adaugarii Adaugat in: Jun 5, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Gabi


Buna ziua...sotul meu a facut analizele la sange intrucat doreste sa se inscrie la Penitenciar...in urma testul am vazut ca are anumite date care depasesc limita maxima: GOT 38 U/L; MI% 9.6; ar fi vreo problema altfel incat sa fie declarat respins? Va multumesc...

Data adaugarii Adaugat in: Jul 29, 2010 | Autorul raspunsului Autor: simona


buna ziua, sunt barbat in varsta de 62 ani. Am facut analize care sunt in afara limitelor admise vsh 12, mid 15.8, granulocite 47.8 hemoglobina eritrocitara medie 32.4 frigliceride 226 TGP(ALT)53 LDL 140.8 Boli stiute Hipertensiune Va rog sa interpretati aceste analize si sa ma sfatuiti ce investigatii suplimentare trebuie sa fac

Data adaugarii Adaugat in: Nov 18, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Ioan Marinescu


Buna ziua am si eu un baietel de 7 luni si analizele lui au iesit asa: scazute NEU-1,68;HME-22,5;CHM-22,5, iar crescute: glicemia:83,7; LYM-5,16: LY%-72,1; Hematii RBC- 4,9 ce inseamna, dak imi puteti spune Multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Dec 13, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Aurelia


RDWCV=16.8,PCT=0.30,MPV=7.3,NE=47.3,EO=1.50,LY=43.3 acestea sunt analizele unui baietel de 2.ani si 8 luni, imi puteti spune ce insemana, in buletinul de rezultate sunt inrosite?

Data adaugarii Adaugat in: Jan 14, 2011 | Autorul raspunsului Autor: CARMEN


Am facut analizele si mi-a iesit (51 de ani) HCT=41,11 MCHC=37,8 RDWSD=46,9 LYM=1,29 MID=1,80 LYM%=14,6 MYD%=20,4 FSH=2 va rog sa imi spuneti daca sunt in regula..daca nu sunt bune ce medicamante as putea sa iau

Data adaugarii Adaugat in: Feb 7, 2011 | Autorul raspunsului Autor: Sandu



Raspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

Boli hepatice Boli hepatice (Apr 22, 2014 in Analize medicale)
sangerarea gingiilor sangerarea gingiilor (Apr 17, 2014 in Stomatologie)
Trombocite marite Trombocite marite (Apr 16, 2014 in Analize medicale)
INTERPRETARE REZULTATE ANALIZE INTERPRETARE REZULTATE ANALIZE (Apr 16, 2014 in Analize medicale)
eritrocite eritrocite (Apr 15, 2014 in Analize medicale)
bufeuri dupa menopauza bufeuri dupa menopauza (Apr 15, 2014 in Endocrinologie)
JOB: MEDIC SPECIALIST ORTOPED JOB: MEDIC SPECIALIST ORTOPED (Apr 15, 2014 in Ortopedie)
INTERPRETARE ANALIZE-barbat/ 59 ani INTERPRETARE ANALIZE-barbat/ 59 ani (Apr 6, 2014 in Analize medicale)
urologie urologie (Apr 6, 2014 in General)
aorta ectaziata grad II aorta ectaziata grad II (Apr 4, 2014 in Cardiologie)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie