sangerare si iritatia penisului. BTS?

Buna ziua,
am sa incerc sa va expun problema mea cat mai pe scurt. Sa spunem ca numele meu este Colette, am 27 de ani, de un an de zile n am avut raporturi sexuale, dar in urma cu doua saptamani un amic bun, Raul, mi a devenit iubit. Actul sexual s a produs protejat-prezervativul. Abia la al treilea act sexual, in timpul in care isi punea prezervativul am observat ca partenerul meu avea o iritatie a penisului, cam jumatate din organ era cuprins de aceasta roseata si undeva sub preput o sangerare ca o crestatura de cca. 1-2 mm. Pentru ca pana atunci nu mi s a spus nimic ca ar avea o problema, am intrebat ce s a intamplat. Inainte de acest moment-de a observa si inainte de a si pune prezervativul, tin sa precizez ca penisul a intrat in contact, mi a stimulat clitorisul.
La intrebarile mele, partenerul mi a spus ca aceasta iritatie si uneori sangerare (sunt dati cand nu i a aparut) au aparut in urma cu 8 ani. A fost la mai multi medici si a facut numeroase teste. Testele nu aratau ca ar avea o goala, din contra, ca ar fi in limitele normalului. Dintre toti medicii care l au consultat, doar o doamna doctor i a spus ca e vorba de un stafilococ (aureas-sper ca nu ma inseala memoria, e posibil sa gresesc). In urma acestui diagnostic cu stafilococ, Raul a facut tratament cu antibiotic, dar iritatia si sangerarea au reaparut. Alti medici i au recomandat circumcizia. De asemenea, partenerul nu a acuzat durere. Mi a spus ca uneori avea o stare de disconfort si atat.
Avnad in vedere situatia, intrebarile mele sunt:
Ce boala are ca manifestari iritatia penisului si sangerarea-undeva sub preput? E posibil sa fie necesara circumcizia sau e vorba de o boala? Avand in vedere ca penisului lui a intrat in contact cu clitorisul meu, e posibil sa contactez ceva? Totusi iritatia si sangerarea nu mi se par de ignorat? Avand in vedere ca sunt doua saptamani de la actul sexual, eu dupa cat timp ar trebui sa mi fac un set de teste?
Tin sa mentionez ca penetrarea si cele doua contacte s au produs doar cu prezervativ.
Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc!
Colette

Data adaugarii Adaugata in: May 14, 2009 | Autorul intrebarii Autor: Colette | Numarul de accesari Vizite: 7465


Raspunsuri

Circumcizia este o prostie fara margini. Punct! (nu uitati ca natura nu a adaugat organismului uman nimic in plus, nimic ce sa nu-si aiba rostul). Pentru ca a intrat in contct cu clitorisul este posibil sa fi contactat ceva (mai ales daca este o afectiune cu germeni microbieni) Ar trebui sa fiti mai atenta la masurile de protectie. Urmariti cu atentie unele semne pe care le-ati putea avea: mancarime, usturimi, eventual roseata marcata a clitorisului. Daca nu apare nimic intr-o luna de la contact, ati scapat. Atentie pe viitor! Dr. Popa A.

Data adaugarii Adaugat in: May 14, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Dr. Popa A.


Buna ziua, Numele meu nu conteaza,as dori doar sa imi spun si eu problemele pe care le am.Am sangerari ale penisului.Prima oara knd am vazut asta a fost acum 2 sapt. Pur si simplu stateam in fatza pc ului si knd m am dus la baie sa ma ma usurez, am observat k aveam sange in zona, eu nu am simtit nik, dureri sau usturimi,knd am facut "susu" nu a curs sange pe canal sau alceva, avea culoare normala.In prima faza am crezut k m am lovit si de aceea am avut acea sangerare.Insa zilele trecute knd am vrut sa am raport sexual cu prietena mea,am observat k sangerasem din nou(in ambele cazuri penisul meu era in erectie). Va rog frumos sa mi spuneti ce as putea sa fac, sau dak e cv grav?!?!

Data adaugarii Adaugat in: Apr 7, 2010 | Autorul raspunsului Autor: AnonimRaspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

Necoordonarea degetelor cand scriu Necoordonarea degetelor cand scriu (Nov 29, 2015 in Ortopedie)
Hepatocitoliza Hepatocitoliza (Nov 27, 2015 in Analize medicale)
"Cosulete sau puncte de grasime. Pe penis " (Nov 26, 2015 in Dermatologie)
Coronarografie Coronarografie (Nov 25, 2015 in Cardiologie)
Aparatur„ medical„ Aparatur„ medical„ (Nov 24, 2015 in Imagistica)
computer tomograf computer tomograf (Nov 23, 2015 in Neurologie)
Ticuri Ticuri (Nov 23, 2015 in Neurologie)
doresc sa i-mi cititi D-v acest rezultat doresc sa i-mi cititi D-v acest rezultat (Nov 23, 2015 in Neurologie)
Cifoscolioza Cifoscolioza (Nov 21, 2015 in Kinetoterapie)
Analize pentru ficat Analize pentru ficat (Nov 20, 2015 in Analize medicale)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie