Interpretare analize sange

Buna ziua d-l doctor, va rog sa interpretati aceste analize,

WBC 6.0
RBC 5.55H
HGB 16.8
HCT 50.3H
MCV 90.6
MCH 30.3
MCHC 33.4
PLT 229

% 1000/ul
LV 25.1 1.5
MO 8.5 0.5
GR 66.4 4.0
EO <0.7

RDW 12.3
PCT 0.15
MPV 6.6
PDW 17.9H



Multumuesc mult!


Data adaugarii Adaugata in: Mar 11, 2009 | Autorul intrebarii Autor: Dragos | Numarul de accesari Vizite: 12347


Raspunsuri

Este in regula. Dr. Popa A.

Data adaugarii Adaugat in: Mar 11, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Dr. Popa A.


Buna ziua, Am facut si eu niste analize iar rezultatul este urmatorul: Test Rez RBC 4.65 HGB 12.3 HCT 38.6 MCV 83.0 MCH 26.4 MCHC 31.8 Test Rez PLT 433 RDW 14.9 PDW 17.5 PCT 0.33 MPV 7.6 Test Rez WBC 5.71 NE 2.61 EO 0.094 BA 0.042 LY 2.76 Test Rez NE% 45.7 MO 0.207 EO% 1.65 BA% 0.74 LY% 48.3 MO% 3.62 Test Rezultat Acid uric 5.1 Calciu seric total 9.5 Calciu ionic 4.10 Proteine totale 7.30 Uree serica 25 Bilirubina directa 0.3 Bilirubina totala 0.5 Creatinina serica 0.91 Glucoza serica 72 Magneziu 2.1 Sideremie 133 Trigliceride 105 Colesterol total 196 LDL 131 HDL Colesterol 44 Lipide totale 636 TGO 28 TGP 36 Test Rezultat VSH 20 mm/1h 49 mm/2h Frotiu sanguin USOARA ANIZOCITOZA ERITROCITARA

Data adaugarii Adaugat in: May 28, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Daniela Anghel


Buna ziua va rog daca se poate sa-mi interpretati rezultatele urmatoarelor analize pt fetita mea de 5 ani WBC8,1 RBC 4,78 HGB12,9 HCT39,2 MCV82 MCH27,1 MCHC33,O RDW15,4 RDW15,4 PLT371 MPV8,1 PCT0,299 PDW12,5 NEU%30,7L EOS%1,6 BAS%0,7 LYM%59,7H MON%7,3 ALY2,6h LIC%0,6 CALCIU8,5 SIDEREMIA 66 multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Jan 22, 2010 | Autorul raspunsului Autor: LAVINIA R


VSH-46,00 WBC-7,53 RBC-4,08 HGB-10,00 HCT-30,00 MCV-73,70 MCH-24,50 MCHC-33,30 PLT2-43,00 RDW-SD-38,20 RDW-CV-14,60 PDW-11,20 MPV-9,90 P-LCR-24,90 PCT-0,24 NEUT%-48,90 LYMPH%-39,20 MONO%-8,80 EO%-2,80 BASO%-0,30 Fibrinogen-551,00 Glicemie-184,00 UREE-13,00 CREATINA-0,50 ACID URIC-2,80 ALT/TGP-26,00 AST/TGO-21,00 CALCIU-8,50 PROTEINE TOTALE-6,60 IGE-9,92 PROTEINA C REACTIVA -PREZENTA ASLO-text latex-<2000UI/ml copilul are 3ani si3luni Va multumesc anticipat

Data adaugarii Adaugat in: Feb 11, 2010 | Autorul raspunsului Autor: gherghe stefan


Buna ziua am facut analize si acestea sunt rezultatele care au fost subliniate: RBC-5.5 si volum mediu trombocite 5.8. Va rog sa interpretati aceste rezultate.

Data adaugarii Adaugat in: Mar 13, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Bogdan


Gluc=121.20 mg/dl;Trigliceride=406.00 mg/dl; Colesterol=25.00 mg/dl;Fosf Alcalina=178 U/l;GamaGT=47.91 U/l;HDLColesterol=43.34 mg%;RDW=013,3%;RBC=04,48 10^6/uL;MCHC=033,0 g/dL;HGB=013,5 g/dl;PLT=00190 10^3/ul;MPV=08,39 fL;HCT=040,9%;WBC=08,12 10^3/ul;MCV=091,3 fL;MCH=030,1pg;PCT=0,159%;MON%=07,18;LYM#=01,53#;NEU#=05,92#;PDW=017,8%;BAS#=0,044%;BAS=0,540%;EOS#=0,044-;EOS%=0,540%;LYM%=018,9%;NEU%=072,9%;MON#=0,583#;

Data adaugarii Adaugat in: Mar 28, 2010 | Autorul raspunsului Autor: HORINCAR IOAN


Buna ziua dle doctor, Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu interpretarea urmatoarelor analize medicale : RBC 5,47M/mm3 MCV 65 u3 HCT 35,8 % MCH 20.1 pq MCHC 30.6 g/dl HGB 11,0 g/dl RDW 13,5 % WBC 8,9 th/mm3 LY 3,6 th/mm3 MO 0.3 th/mm3 GR 5,0 th/mm3 PLT 213 th/mm3 MPV 9,2 u3 PCT 0,20 % PDW 13 % LY % 40,6 % MO % 3,7 % GR % 55,8 % Eo 2% Voinea Daniel

Data adaugarii Adaugat in: Jun 18, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Voinea Daniel


Buna ziua, am in buletinul de analiza urmatoarele valori : GRAN% 74.0 GRAN# 7.3 LYMPH% 19.5 MID% 6.5 MID# 0.6 sunt si alte valori in hemoleucograma usor modificate, dar cele de mai sus au modificarile majore de asemenea si valorile pentru ficat au modificari majore BILIRUBINA DIRECTA 1.08 BILIRUBINA TOTALA 2.70 TGO 68.20 TGP 57.50 Va sunt recunoscator daca imi interpretati rezultatele. Cu multumiri.

Data adaugarii Adaugat in: Sep 25, 2010 | Autorul raspunsului Autor: NICA CONSTANTIN


Buna ziua, am in buletinul de analiza urmatoarele valori :RBC 3,76 ; HGB 11,2 ; HCT 33,4 ; RDW 14,5 ; PCT 0,26 ; MPV 7 ; MO% 8,43 ; PROTEINE TOTALE 6,34 ; AC Anti-CMV IgG Reactiv (165,7). Va sunt recunoscatoare daca imi interpretati rezultatele. Cu multumiri.

Data adaugarii Adaugat in: Oct 27, 2010 | Autorul raspunsului Autor: Ciurea Victorita


Buna ziua,va rog mult de tot sa ma ajutati cu rezultatele analizelor urmatoare la fetita mea de 3ani si 8 luni:WBC 14,80;MCV 79,40;PDW 18,50;LYM% 18,60;MON 1,45;NEU 10,20;LIC 0,21;GGT 7,037.VA MULTIMESC ANTICIPAT.

Data adaugarii Adaugat in: Nov 16, 2010 | Autorul raspunsului Autor: CATANA CAMELIA MIHAELA


Buna ziua, Domnule doctor va rog sa interpretati aceste rezultate, tin sa mentionez ca copilul ARE ASM BRONSIC IAR cand a facut analizele avea pneumonie interstitiala. WBC 3,8, RBC 5,28, HGB 13.7,HCT 40,9, MCHC 33.5, MCV 77,5, MCH 25,9, PLT 238, RDW-SD 41,2, RDW-CV 14,9, PDW 13,9, MPV 10,8, P-LCR 30.8, PCT 0,26, NEUT 1,45, NEUT % 37,7, LYMPH 1,81, LIMPH% 47,1, MONO 0,46, MONO % 12, EO 0,11, EO% 2,9, BASO 0,01, BASO% 0,3, iG 0, IG% 0, FIBRINOGEN 363 ALT/TGP- 57, UREE 24, PROTEINA C REACTIVA - ABS.AST/TGO 73, GLUCOZA SERICA 97, REZERVA ALCALINA 22, COLESTEROL TOTAL 138, TRIGLICERIDE 196, SODIU 144,3, POTASIU 4.83, CLOR 105,9 URO-NORMAL,BIL -, PRO =-/20, GLU -, PH 7, SG 1015, BLD -, KET -, NIT -, LEU -, COLOR LIGHTGREEN, SED uR R.URATI. VA MULTUMESC FOARTE MULT. ASTEPT RASPUNSUL DVS.

Data adaugarii Adaugat in: Feb 18, 2011 | Autorul raspunsului Autor: AVADANEI CERASELA MIHAELA


buna ziua, am 54 ani,sex feminin si rezultatele unor analize pe care va rog respectuos sa leinterpretati . multe multumiri RDWCV=16.1,PDW=16.5,PCT=0.32,NE=50.3,LDL=170,COLESTEROL TOTAL=243,VSH=36 mm/1h;68 mm/2h

Data adaugarii Adaugat in: Mar 17, 2011 | Autorul raspunsului Autor: andrei geta


Buna Ziua, va rog din suflet sa imi interpretati rezultatele analizelor fetitei mele de 2 ani si 11 luni: WBC-9.0 10m/ml, RBC-4.11 10/ml, HGB-11.0L g/dl HCT-32.9L, MCV-80.0fL, MCH 26.8L Pg, MCHC-33.4g/dl,PLT-447H 10/mL,LY-55.3H,MO-4.6, GR-40.1L, RDW10.9%,PCT-0.21%,MPV-4.6L%, PDW-15.9%,LI-52,Mo5,Eo-1,Cr-42, VSH 25 mm/h La sumarul de urina au aparutleucocite numeroase, frecvente saruri si ph 7

Data adaugarii Adaugat in: Apr 28, 2011 | Autorul raspunsului Autor: Popa


EO=<0,7*10cubu GR=6,6*10cubU HCT%=71.9% HCT=35.8% HGB=12.2gdl LY=2.1*10cubu LY%=23.3% MCH=29.2pg MVHC=34,1gdl MCV=87.7fL MO=0.4%*10cub MO%=4.8% MPV=6.8fL PCT=0.14% PDL=18.1H% PLT=209*10cubuL RCB=4.O8*10*CUB*10cubU RDV=13.1% WBC=9,1H10cubuL TIMP QUICK=12.3 SEC IQ=88.7% INR1.07 APTT(sec0=25.8sec

Data adaugarii Adaugat in: Aug 5, 2011 | Autorul raspunsului Autor: andreasi tereza | Telefon Telefon: 0766536987


va rog interpretarea analizelor MCHC-31.6 RDW-11.6 %MON-12.3,va multumesc

Data adaugarii Adaugat in: Mar 14, 2012 | Autorul raspunsului Autor: EREMIA DANIELA


Buna ziua! Va rog din suflet sa imi raspundeti la o intrebare, am facut analiza la sange sunt femeie am 60 de ani si mi-a gasit LYMPH% de 47.00 (valoare normala 20.00 - 40.00), GRAN% 49.40 (valoare normala 50.00 - 70.00; MCH 31.20(valoarea normala 27.00 - 31.00); PCT 0.29 (valoare normala 0.11 - 0.28) si analiza la urina mi-a iesit Densitatea 1,030.00 (1,005.00 - 1,025.00) va rog sa mi le interpretati. Va multumesc din suflet!

Data adaugarii Adaugat in: Oct 21, 2013 | Autorul raspunsului Autor: Dumitrascu Aurora



Raspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

dependent  de alcool dependent de alcool (Oct 29, 2014 in General)
Leziune interiorul obrazului Leziune interiorul obrazului (Oct 28, 2014 in General)
Ameteli la schimbarea pozitiei corpului Ameteli la schimbarea pozitiei corpului (Oct 27, 2014 in Neurologie)
hemoragie internă hemoragie internă (Oct 26, 2014 in Sexologie)
Analize Imunologice Analize Imunologice (Oct 20, 2014 in Homeopatie)
Gonartroza bilaterala si incadrare handicap Gonartroza bilaterala si incadrare handicap (Oct 18, 2014 in General)
Dr. Dr. (Oct 18, 2014 in Alergologie)
inrosirea fetei inrosirea fetei (Oct 17, 2014 in Alergologie)
Polinevrita Polinevrita (Oct 16, 2014 in Neurologie)
Excrescenta dureroasa sub unghia degetului inelar Excrescenta dureroasa sub unghia degetului inelar (Oct 16, 2014 in Dermatologie)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie