spasmofilie?

Buna seara,
problema mea a inceput pe 3 ian 2007 cand m-am trezit in toiul noptii cu palpitatii ff mari. Am chemat salvarea si mi=a zis ca am facut cadere de calciu , mi-a dat o pastila cred ca extraveral si mi-a zis sa imi cumpar calciu. Adoua zi m-am dus la medicul de fam am facut analiza la calciu care era cu mult sub limita si am inceput tratamentu. Dupa cateva zile au inceput niste stari de neliniste, in cursul carora nu faceam alteceva decat sa plang, si am tinut-o asa mai bine de o saptamana, dupa care m-am mai linistit si mi-am reluat serviuciul. Dupa cateva luni au inceput niste dureri de cap ffff puternice insotite de pulsatii . Am mers la neurolog mi-am facut electroencefalograma si tomograf , nu a iesit nimic, iar medicul mi-a dat sa iau calciu cu d3 si GIN-CIA , de la Forever. A avut efect pt ca durerile au incetat pt o perioda, dupa care au reiceput si am trecut la faimosul antinevralgic, dupa care am luat Ginko plus , tot de la forever, mi-a facut bine. Dar durerile au aparut iar , de tata asta ma daoare cu mana cu tot, se mai lasa si pe picior cateodata, cu furnicaturi in maini si in degete, cu amorteli ale pometilor. Am facut o radiografie la cervicala nu a iesit nimic. Nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac.In tot aceste timp am luat calciu si mgneziu, diverse multivitamine si minerale , iar niveliul calciului tot sub limita este.Nu mai stiu ce sa mai fac, va rog sa imi dati un sfat.

Data adaugarii Adaugata in: Feb 4, 2009 | Autorul intrebarii Autor: anca ganea | Numarul de accesari Vizite: 4289


Raspunsuri

Prezentati-va la un consult ls endocrinologie. Lipsa de Ca se suplineste prin preparate de Ca, sunt si preparate mai eficiente, trebuie lutate timp mai indelungat (cresteti aportul de lichide, in special apa plata), medicul endocrinolog va rezolva problema. Spasmofilia nu se vindeca, se trateaza deci periodic. Nu fumati, nu consumati bauturi carbogazoase si nici bauturi care contin cafeina.Dr. Popa A.

Data adaugarii Adaugat in: Feb 6, 2009 | Autorul raspunsului Autor: Dr. Popa A.


buna....am spasmofilie de vreo 3 sapt credeti-ma ca simt ca inebunesc...am creze de vreo 2 oir pe zi si mai ales seara ma speri foarte tare cand vad ca incepe sa imi bata inima foarte tare si nu mai pot sa respir pur si simplu nu mai stiu ce sa mai fac am incercat tot felul de pastile si degeaba

Data adaugarii Adaugat in: Sep 9, 2010 | Autorul raspunsului Autor: brun3tyka


Buna, cine a constatat ca ai spasmofilie medicul sau asa crezi tu?, s-ar putea sa fie dupa simptomele pe care le descrii-atacuri de panica-care se trateaza cu tranxene spre exemplu, la care se poate adauga f.bine si fiole cu calciu, din pastile se asimileaza f.putin.Daca crizele sunt de 2 ori pe zi poate fi si din teama pe care ti-ai autocreat-o.Gandire pozitiva si incredere in D-zeu.Sanatate fara panica.Dana

Data adaugarii Adaugat in: Sep 10, 2010 | Autorul raspunsului Autor: DanaRaspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

leziuni sechelare posthemoragice leziuni sechelare posthemoragice (May 24, 2016 in Imagistica)
operatie de varice operatie de varice (May 24, 2016 in Chirurgie generala)
interpretare rmn interpretare rmn (May 21, 2016 in Neurologie)
pieptus excavatum pieptus excavatum (May 21, 2016 in General)
Semne si simptome Semne si simptome (May 15, 2016 in Neurologie)
Cat de rau e? Cat de rau e? (May 13, 2016 in Analize medicale)
Trebuie sa ma ingrijorez? Trebuie sa ma ingrijorez? (May 11, 2016 in Analize medicale)
Muscatura capusa (reactie dupa cateva saptamani) Muscatura capusa (reactie dupa cateva saptamani) (May 10, 2016 in Infectioase)
diagnostic diagnostic (May 7, 2016 in General)
gerovital H3 injectabil gerovital H3 injectabil (May 6, 2016 in General)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie